001.jpg

В новорічну ніч громадський порядок у місті забезпечували 75 правоохоронців.

Посилені піші та автомобільні патрулі заступили на чергування 31 грудня у місцях найбільшої концентрації людей – на центральній площі міста, біля новорічних ялинок, розважальних закладів тощо.

За повідомленням начальника сектору охорони громадського порядку Сумського відділу поліції ГУНП в Сумській області Олександра ДІДУСЬОВА, суттєвих порушень публічної безпеки в новорічну ніч не спостерігалось.

«На нічну зміну заступили 75 правоохоронців. Ми забезпечували публічну безпеку і правопорядок на вулицях, центральній площі міста, тож новорічна ніч минула без особливих порушень громадської безпеки сумчанами, – повідомив співробітник поліції. – За добу до правоохоронних органів надійшло 274 повідомлення, з них три містило ознаки кримінального правопорушення».

Окрім цього, як повідомляє заступник начальника відділу охорони здоров’я Наталія КІПЕНКО, у новорічну ніч до травмпунктів міських лікарень звернулось шестеро громадян, один з яких отримав легке поранення у результаті хуліганських дій.

31 грудня у Сумах народилося шестеро дітей – три хлопчика та три дівчинки. А у перший день нового року на світ з’явилося також шестеро немовлят – чотири хлопчики і дві дівчинки. Першою, о 03:30, народилася дівчинка.

Швидка медична допомога працювала в штатному режимі. Надзвичайних ситуацій протягом святкових днів у місті не сталося.