001.jpg

Очільник Сум Олександр ЛИСЕНКО на початку LХХV сесії міської ради відзначив Почесними грамотами та грамотами міського голови підприємців, які брали активну участь у протидії поширенню COVID-19 на території Сумської міської ОТГ, а саме забезпечували гарячим харчуванням чергових на блокпостах.

«Останні два місяці стали випробуванням для усіх нас, і дуже важливо в такий період підтримувати одне одного і допомагати тим, хто цього потребує. Під час карантину питання забезпечення гарячим харчуванням чергових на блокпостах було проблемою, тоді ми звернулися до підприємців, – багато з них відгукнулися і добровільно, за рахунок своїх коштів і можливостей, допомагали нам в цьому», – зауважив міський голова.

Відтак, за активну громадянську позицію, участь у протидії поширенню коронавірусної інфекції на території Сумської міської ОТГ, а саме забезпечення гарячим харчуванням чергових на блокпостах, Почесними грамотами міського голови Олександр Лисенко відзначив генерального директора ТОВ «Весела торбинка» Юрія СИДОРЕНКА, директора ТОВ «Магазин № 218» Ірину ПОНОМАРЕНКО та директора ТОВ «Кошик-маркет» Олександра КОЗИРЯ.

Грамоти міського голови отримали фізичні особи-підприємці: директор магазину «Мамина кулінарія» Наталія БРАГА та директор кафе «New York Street Pizza» Наталія ШУЛЯК.

Від імені громади міста Сум міський голова щиро подякував підприємцям за проявлену високу громадянську позицію, небайдужість та підставлене в тяжку хвилину плече допомоги.

Він зауважив, що міська влада також відповідально віднеслася до проблем підприємців у складний посткарантинний період, – депутати прийняли рішення по зменшенню оподаткування І і ІІ групі підприємців і звернулися до Верховної Ради з тим, аби на державному рівні послабили податкове навантаження на підприємців ІІІ і ІV групи.