0010.jpg

У Сумах планують створити консультативно-допоміжний орган для обговорення проблемних питань, що виникають під час діяльності КП «Центр догляду за тваринами».

Відповідний наказ підписав директор комунального підприємства Володимир КАТИШЕВ з метою створення сприятливих умов для співіснування людей та тварин, безпеки громадян та недопущення епізоотій у Сумах, контролю за дотриманням Правил утримання тварин у місті, затвердженого рішенням міської ради від 19 серпня 2015 року, поводження та регулювання кількості безпритульних тварин та обговорених проблемних питань, пов’язаних з роботою комунального підприємства.

Відтак, надати пропозиції стосовно учасників консультативно-допоміжного органу пропонують громадським організаціям, статутна діяльність яких пов’язана з поводженням та регулюванням чисельності безпритульних тварин.

Пропозиції стосовно учасників можна надсилати на електронну адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. до 15 червня поточного року.