004.jpg

Заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ привітав дільничних офіцерів поліції Сумського відділу поліції з професійним святом – Днем дільничного інспектора поліції.

У своєму вітанні Максим Галицький зазначив, що ця професія – одна з найбільш відповідальних і шанованих серед громадян.

«Професія дільничного інспектора поліції дещо нагадує роботу депутата на окрузі, адже ви так само знаєте про всі проблеми людей, які проживають на ввіреній вам території. Бажаю вам терпіння, вдячності від громадян, яким ви допомагаєте, і щоб вдома вас зустрічали щирі посмішки рідних», – сказав заступник міського голови.

Від імені очільника Сум Олександра ЛИСЕНКА він щиро побажав дільничним інспекторам легкої служби, поваги від мешканців, міцного здоров’я та мирного неба.

Слова вітання з нагоди професійного свята на адресу дільничних інспекторів пролунали і від керівництва правоохоронних органів міста.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, забезпечення дотримання прав і свобод громадян на закріпленій дільниці та з нагоди професійного свята кращих представників поліції Сумського ВП ГУНП в Сумській області нагородили Почесними грамотами та грамотами міського голови.