003.jpg

Очільник обласного центру Олександр ЛИСЕНКО взяв участь в офіційному представленні трудовому колективу Сумської районної державної адміністрації нового голови – Віталія БУРБИКИ.

Офіційно представив його активу району голова Сумської обласної державної адміністрації Роман ГРИЩЕНКО. Керманич області доручив новопризначеному очільнику забезпечити злагоджену роботу районної адміністрації в інтересах мешканців.

В своєму виступі Роман Грищенко зазначив, що для реалізації соціально-економічних програм новопризначений голова повинен, насамперед, прислухатися до громади, підтримувати співпрацю з депутатським корпусом та керівниками місцевих органів влади, та працювати над наповненням бюджету району.

«Перше і основне завдання – це наповнення бюджету. Друге, і вже всі решта від цього залежать, – якісна медицина, в тому числі стовідсоткова виплата заробітної плати працівникам медичної галузі, будівництво доріг і, звичайно, екологічна безпека людей», – наголосив голова Сумської ОДА.

Привітали Віталя Бурбику з призначенням і депутат Верховної Ради України Ігор ВАСИЛЬЄВ та міський голова Олександр Лисенко. Очільник обласного центру побажав новому керівнику району успіхів та натхнення у відповідальній, нелегкій і, в той же час, почесній роботі.

«Після зміни керівництва області я помітив, що голова обласної державної адміністрації розуміє, що Суми – це частина області. І новому керівнику району я бажаю також почути нас, не забуваємо й про те, що район має велику цікавість до нашого міста. Тому, якщо об'єднати наші зусилля, я переконаний, що всі проблеми, які існують, будуть вирішуватися швидше і ефективніше, і їх буде набагато менше. З основних питань – транспортне сполучення, медичне обслуговування та освіта, – сказав міський голова Сум. – Нам треба дружити депутатськими корпусами, дружити громадами і разом розвиватися. Прийшов час робити реальні справи, і прибирати всі кордони між людьми. Максимальна співпраця влади всіх рівнів стане запорукою динамічного розвитку нашого міста, району і області».

Також Олександр Лисенко висловив вдячність голові обласної державної адміністрації за співпрацю і максимальне сприяння в питаннях поліпшення життя мешканців Сумської міської ОТГ, приклад цього – ремонт дороги по вул. Харківська, в рамках ініційованої програми Президентом України «Велике будівництво».

У свою чергу, Віталій Бурбика подякував Президенту України та очільнику Сумщини за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль, аби Сумський район розвивався динамічно, а життя для мешканців було безпечним та комфортним.

«Сумський район – потужний та міцний завдяки господарникам, які тут працюють, тому я зобов’язаний зробити усе, щоб забезпечити подальший сталий розвиток району та його економічний прогрес», – зауважив Віталій Бурбика.

Він наголосив на спільній реалізації планів та досягненні реальних результатів, що є важливим для громад.