0010.jpg

Працівники управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» взяли участь в онлайн-вебінарі «Робота ЦНАПу під час та після карантину», організованому Міністерством цифрової трансформації України.

Спікерами навчання виступили державний експерт Міністерства цифрової трансформації Cвітлана ЗДРИЛЮК та головний експерт з покращення якості надання адміністративних послуг для населення за програмою «U-LEAD з Європою» Віктор ТИМОЩУК. Модератором заходу був державний експерт Міністерства цифрової трансформації Микола ВОЛЬВАЧ.

Зокрема, під час трансляції розглянули питання організації роботи управління під час адаптивного карантину та рекомендації на даний період. Також обговорили стратегію та сценарії виходу з карантину. Разом із тим, опрацювали тему негативних практик організації прийому громадян та пріоритетність надання послуг в електронній формі, а також проведення дистанційного прийому звернень та видачі результатів послуг через кур’єра, на електронну пошту, чи поштовим відправленням.

Потому учасникам вебінару надали відповіді на запитання, поставлені в чаті ефіру.