006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО взяв участь в офіційному представленні складу ГУ Національної поліції в Сумської області нового керівника – Олександра АНОХІНА.

Керманич міста зазначив, що пріоритетним та спільним завданням як міської влади, так і Національної поліції є підвищення рівня безпеки та охорони населення. Разом із тим, за словами Олександра Лисенка, обопільною метою є також формування довіри та досягнення реальних результатів.

«Органи місцевого самоврядування та Національна поліція мають стати гарантом довіри та безпеки громадян. Лише завдяки плідній співпраці нам вдасться успішно реалізувати державну політику в усіх сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства. Бажаю новопризначеному керівнику холодного розуму, сміливих, але виважених рішень, ефективної протидії злочинності та підтримки з боку громадськості», – наголосив очільник обласного центру.

Привітали із призначенням Олександра Анохіна й радник Міністра внутрішніх справ України Владислав БУХАРЄВ, депутати Верховної Ради України, голова обласної державної адміністрації Роман ГРИЩЕНКО, голова обласної ради Володимир ТОКАР, екс-керівник ГУНП в Сумській області Руслан ПИНЯГА, а також керівництво прокуратури та Служби безпеки України в Сумській області.

Олександр Анохін народився 16 вересня 1977 року у Донецькій області. У 1994 році розпочав службу в органах внутрішніх справ. Обіймав керівні посади у двох областях – у листопаді 2015 року його призначили заступником начальника ГУНП в Херсонській області, а в травні 2018 року працював начальником ГУНП в Миколаївській області.