007.jpg

Сьогодні в Сумах відбулось підписання Меморандуму про співпрацю щодо інвестиційної діяльності на території міста та області з турецькою компанією «AKAOGLU GROUP».

Сторонами підписання стали Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО, голова обласної державної адміністрації Роман ГРИЩЕНКО та керівник групи компаній «AKAOGLU GROUP» Оздемір АКАОГЛУ.

Метою цього Меморандуму є загальна організація та координація взаємодії між Сторонами в рамках реалізації інвестиційних проєктів, а також вжиття спільних заходів щодо розвитку промислових та інфраструктурних об’єктів на території міста та області.

«Залучення інвестицій в економіку нашо­го міста буде сприяти позитивним змінам на ринку пра­ці та підвищенню рівня життя нашої громади. У місті працюють інвестиційні програми, міська влада максимально сприяє розвитку бізнесу, і ми за будь-якої можливості намагаємось створити комфортні умови для бізнесменів. Маю надію, що Меморандум про співпрацю з потужною компанією турецьких інвесторів принесе свої плоди, і спільно з керівництвом області ми дамо місту поштовх для розвитку, а сумчанам впевненість у завтрашньому дні», – наголосив керманич міста Олександр Лисенко.

Своєю чергою, голова обласної державної адміністрації Роман Грищенко зауважив, що Сумщина є перспективним регіоном з точки зору інвестиційної привабливості, вона має всі можливості постійно представляти інвестиційні проєкти та створити найпривабливіший інвестиційний клімат для залучення іноземних інвесторів.