0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО разом із керівниками відповідальних за благоустрій у Сумах структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств і обслуговуючих організацій, провели інспекційний об’їзд міста щодо прибирання, косіння трави та проведення ремонтних робіт.

Інспектування розпочалось із майдану Незалежності, продовжилось на вул. Набережна річки Стрілка, вул. Іллінська, вул. Ярослава Мудрого, Білопільський шлях,  вул. Горького та у Курському мікрорайоні,

На всіх ділянках очільник міста звертав увагу, насамперед, на стан газонів і тротуарів, тролейбусних та електричних опор.

За підсумками об’їзду Олександр Лисенко надав низку доручень, зокрема, директору департаменту інфраструктури міста Олександрові ЖУРБІ – опрацювати закріплення тротуарів по вул. Іллінська за КП «Шляхрембуд», а також звернути увагу голів квартальних комітетів на благоустрій біля приватних садиб, а начальнику управління «Інспекція з благоустрою м. Суми» Руслану ГОЛОПЬОРОВУ – суб’єктів господарювання на прибирання прилеглої до їхніх закладів території.

«Зрозуміло, що карантин унеможливлював виконання деяких робіт, але вже була змога надолужити втрачений час. Вимагаю негайного наведення ладу на вулицях міста. Особисто контролюватиму, як ведеться робота у напрямку благоустрою та прибирання, аби Суми радували чистотою містян і гостей», – зазначив міський голова.

Олександр Лисенко повідомив, що має намір за тиждень проконтролювати виконання наданих під час об’їзду доручень, і надалі зробити такі виїзди регулярними. Також керманич обласного центру розповів, що розглядає питання закріплення посадовців за певними територіями на постійній основі.