006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради ініціював створення робочої групи з контролю за відновленням гарячого водопостачання та підготовкою міського господарства до опалювального сезону 2020–2021 років.

Дане рішення було прийнято очільником Сум у зв’язку з постійним відтермінуванням Дирекцією «Котельня Північного промвузла» відновлення гарячого водопостачання в зоні обслуговування підприємства.

До складу робочої групи планують включити керівництво департаменту інфраструктури міста, фахівців ТОВ «Сумитеплоенерго» та Дирекції «Котельня Північного промвузла», спеціалістів правового управління та, за необхідності, правоохоронних органів.

«Усі, хто не виконують свої обов’язки, мають відповідати за це! Ми зі свого боку будемо щодня контролювати питання відновлення гарячого водопостачання та вчасного старту опалювального сезону 2020–2021 років, адже сумчани мають знати чітку відповідь та терміни. Якщо цієї відповіді не буде, то міська влада буде займатися вирішенням цієї ситуації», – наголосив керманич обласного центру.