004.jpg

За чотири дні завершується прийом заявок на Форум партнерів, що відбудеться в жовтні в рамках Конгресу транскордонного співробітництва Люблін 2020.

Форум покликаний створити простір для спілкування та обміну досвідом між організаціями, які шукають міжнародних партнерів. З огляду на пандемію коронавірусу, захід пройде у віртуальному просторі з використанням сучасної платформи і з синхронним перекладом на три мови: польську, англійську та російську.

Щодня захід збиратиме практиків міжнародного співробітництва за такими тематичними напрямками: день перший (6 жовтня) – підприємництво та міжсекторальне співробітництво для економічного розвитку, включаючи охорону навколишнього середовища; день другий (7 жовтня) – соціальна політика, включаючи освіту та проєкти з розвитку громадянського суспільства; день третій (8 жовтня) – культура, туризм і спорт.
До участі запрошуються представники органів місцевого самоврядування, бізнесу, громадських організацій, муніципальних установ, шкіл і університетів.

Прийом заявок на участь у Форумі триватиме до 29 вересня 2020 року.

Форма заявки доступна за цим посиланням.

Заявки на участь приймаються за This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..