Print
Hits: 907

Секретар міської ради Олег РЄЗНІК першим із міських посадовців долучився до Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка стартувала сьогодні, та в рамках якої планують закупити неонатальне обладнання для реанімацій обласної дитячої лікарні.

Олег Рєзнік наголосив на тому, що невеликий крок дійсно посприяє великій справі, та принагідно закликав долучатись й інших жителів Сумської міської територіальної громади.
«Благородна мета акції «Серце до серця» об’єднує українців у бажанні спільними зусиллями допомогти тим, хто цього дійсно потребує. Гасло цьогорічної акції теж символічне – «Здорові немовлята». І нам, як міській владі, надзвичайно важливо, аби наше майбутнє – діти, були здоровими, щасливими та мали всі можливості для свого розвитку. Тож закликаю й інших приєднатись, повірте, добро не потребує великих коштів, а посмішка здорового малюка – безцінна!» – підкреслив посадовець.

Участь секретаря міської ради в акції засвідчила емблема в вигляді серця, яку йому вручив член оргкомітету Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» в Сумській області Богдан СКИБЧИК.

Цьогоріч благодійна акція триватиме довше – до 30 вересня, зважаючи на карантинні обмеження. Скриньки для збору коштів розташовані в приміщеннях комунальних закладів (школи, садочки, університети, технікуми) та приватних підприємців. Разом із тим, планується проведення онлайн-заходів у соціальних мережах.

Нагадаємо, Суми та Сумська область вже 16 років лідирує по показниках, за цей час за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес структур загалом на Сумщині було зібрано близько 4 млн грн на обладнання кардіологічного спрямування, а також для дітей з вадами слуху та зору.