Print
Hits: 958

У п’ятницю, 16 квітня, Служба безпеки України починає багатоетапні антитерористичні навчання на Сумщині.

Тренування проходитимуть до кінця травня на всій території області.

Особлива увага учасників, серед яких підрозділи Служби безпеки України, Національної гвардії України, Національної поліції, Державної прикордонної служби України, Військової служби правопорядку, а також інші учасники Координаційної групи Антитерористичного центру при УСБУ в Сумській області, буде зосереджена на прикордонних районах.

Навчання проходитимуть в умовах максимально наближених до реальних, у тому числі з використанням бойової вогнепальної зброї, військової техніки і радіотехнічних засобів.

Передбачено проведення обмежувальних заходів на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту. У зв'язку з цим СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу.

Тренування відбуватимуться в суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

Принагідно СБУ закликає громадян бути пильними. При виявленні осіб, які проявляють необґрунтований інтерес до об’єктів транспортної інфраструктури, військових об’єктів, будівель органів влади і управління, використовуючи при цьому засоби відео-, фотофіксації, безпілотні літальні апарати, просять невідкладно повідомляти до Управління СБУ в Сумській області за телефоном у Сумах: 61-00-69 або This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Служба безпеки України просить мешканців та гостей області з розумінням поставитись до необхідності проведення антитерористичних тренувань та пов'язаних з ними можливих тимчасових незручностей.