003.jpg

У квітні в дистанційному форматі відбулось два засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті міської ради.

На першому, яке пройшло 9 квітня, комісія розглянула матеріали, подані адміністрацією ДУ «Сумський слідчий ізолятор» Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції про помилування засудженого, та ухвалила рішення про відмову.

На другому засідання 26 квітня комісія опрацювала питання щодо розгляду матеріалів поданих адміністрацією ДУ «Сумська виправна колонія» (116), ДУ «Сумський слідчий ізолятор» Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції про застосування до засуджених умовно-дострокового звільнення від відбування покарання на підставі ст. 81 КК України та заміни невідбутої частини покарання більш м’яким у вигляді обмеження волі за ст. 82 ККУ до засуджених.

За результатами розгляду справ члени комісії погодили умовно-дострокове звільнення чотирьом засудженим, заміну невідбутої частини покарання більш м’яким у вигляді обмеження волі за ст. 82 ККУ – одній особі.