004.jpg

Посадовці міської ради разом із керівниками шкіл обговорили актуальні питання організації заходів цивільного захисту.

Заступником міського голови Станіславом ПОЛЯКОВ провів онлайн-нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти з питання організації заходів цивільного захисту в закладах освіти.

Окрім того, у нараді взяли участь начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Артур ПЕТРОВ та майстер виробничого навчання навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Сумської області Олег ВОРОНОВ.

Під час зібрання обговорили актуальні питання організації заходів цивільного захисту в закладах освіти, керівникам шкіл було роз’яснено алгоритм дій здобувачів освіти Сумської міської територіальної громади при виникненні надзвичайної ситуації в умовах карантинних обмежень та надано методичні рекомендації з питань організації та проведення «Тижня знань із основ безпеки життєдіяльності».

Також зосередили увагу на необхідності проведення в школах тренування зі швидкої та безпечної евакуації на випадок пожежі. Такі навчання плануються після зняття карантинних обмежень, пов’язаних із «червоною» зоною епідемічної небезпеки.