0010.jpg

В. о. міського голови Михайло БОНДАРЕНКО привітав представників будівельної галузі з професійним святом.

Урочистості, присвячені прийдешньому святу – Дню будівельника, відбулись у залі Сумської обласної філармонії. На заході були присутні представники міської влади, обласної державної адміністрації та обласної ради, представники будівельних підприємств міста та області, очільники профспілок будівельних організацій.

Михайло Бондаренко наголосив на важливості цієї галузі для всіх громадян, адже за його словами, творіннями будівельників користуються і милуються всі люди планети.

«У ваших творіннях – велич історії і пам'ять поколінь, у ваших творіннях –народжуються нові життя. Тому, дійсно, ваша спеціальність – одна з найважливіших у світі, – звернувся посадовець до присутніх у залі. – Лише за 2020 рік будівельники Сум змогли реалізувати свого виробничого потенціалу на 1 млрд 300 млн грн, що в розрізі всієї будівельної галузі Сумської області займає понад 70%. Це дуже вагомі показники. Лише в минулому році будівельники збудували і здали в експлуатацію 38 тис. м2 житла. А це, в першу чергу, забезпечення домівками наших молодих сімей, це поповнення бюджету всіх рівнів, і створення нових робочих місць».

Михайло Бондаренко висловив впевненість, що з можливостями представників будівельної галузі міста і з їхнім бажанням працювати, Суми з кожним роком ставатимуть все більш привабливішими.

«Від імені очільника обласного центру Олександра ЛИСЕНКА та від себе особисто бажаю вам здоров'я, реалізації творчого потенціалу, процвітання і добробуту у родинах. Дякую вам за те, що допомагаєте нам реалізовувати багато проєктів і робити наше місто кращим!» – зауважив посадовець

За вагомі досягнення у роботі та з нагоди професійного свята Дня будівельника, кращим представникам галузі Михайло Бондаренко вручив Почесні грамоти міського голови.