007.jpg

На початку щопонеділкової апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО від імені сумської громади висловив слова співчуття родині загиблого в зоні АТО земляка Ярослава Семеняки.

«Розпочинаємо робочу нараду з сумної звістки, на вихідних, 7 серпня, в зоні АТО після ворожого обстрілу загинув наш земляк, уродженець Конотопа, Ярослав Семеняка – молодший сержант військової частини А1376. Наші співчуття та підтримка рідним загиблого військовика! Вічна слава і вічна пам’ять нашому герою!» – сказав посадовець.

Крім цього, очільник Сум повідомив, що був поранений сумчанин Володимир ВЄРЬОВКА – лейтенант, командир протитанкового зводу роти вогневої підтримки військової частини А4532. Його вже прооперували – ситуація стабільна.

Керівник обласного центру доручив начальнику відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіславу КОНОНЕНКУ та військовому комісару Сумського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайлу ПРИТИЦІ з’ясувати більш детальну інформацію та те, якої допомоги потребують поранений та його родина.