004.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО взяв участь у святкуванні Дня села Стецьківка.

Вітаючи місцевих жителів зі святом, посадовець наголосив на тому, що лише разом із ними вдасться побудувати сильну та спроможну Сумську міську територіальну громаду, частиною якої є Стецьківський старостинський округ. Зі свого боку Олександр Лисенко пообіцяв сприяти розвитку села та інших населених пунктів цього старостинського округу.

«Суми і Стецьківку пов'язує не лише спільне минуле, а й спільне успішне майбутнє. Наші населені пункти засновані майже в один час, а те, що ми тепер одне ціле, ще більше нас об'єднало. Упевнений, що тепер село розвиватиметься та оновлюватиметься ще швидше, а ми разом із депутами, виконавчим комітетом, в якому є ваш односелець Юрій КУЧМЄЄВ, всіляко, в тому числі фінансово, цьому сприятимемо», – зазначив посадовець.

З нагоди свята Олександр Лисенко вручив грамоти міського голови представникам різних професій із числа місцевих жителів. Відзначили цього дня й найстаршого та наймолодшого житклів села, пару, яка нещодавно побралася, та два подружжя, які цьогоріч святкують золоте весілля.

Привітали жителів Стецьківки з Днем села й депутати Верховної Ради України Ігор ВАСИЛЬЄВ і Тетяна СКРИПКА, представники обласного та міського депутатських корпусів.

Староста Стецьківського старостинського округу Ігор ВЕРНІЧЕНКО подякував гостям, за те, що розділили свято разом із жителями села, а також за постійну увагу до проблем старостинського округу та внесок представників усіх гілок влади в його розбудову.