001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення двох великих державних свят – Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України.

Також у заході взяли участь керуючий справами виконавчого комітету Юлія ПАВЛИК і заступник міського голови Тамара ІЩЕНКО, представники обласної ради та обласної державної адміністрації, військові, лікарі, освітяни, науковці, будівельники, підприємці та громадськість із усієї області.

Голова сумської громади подякував усім сумчанам та всім українцям за те, що кожного дня вони працюють для того, щоб будувати нову державу, яка за 30 років своєї Незалежності має ким і чим пишатися: «Для мене дуже почесно вітати сьогодні всіх присутніх із найголовнішим святом нашої держави, з її Днем народження. Для людини 30 років це уже й, мабуть, немало. А для держави – це дуже мало. Але, якщо згадати нашу історію, – то, дійсно, це буде декілька сотень разів по 30. Це не одне століття важливого шляху до Незалежності. Але мені хотілося б сьогодні не просто згадувати історію і дати, а розказати про наших людей. Бо кожен з нас знає, що для нього насправді є Незалежність. На мою думку, це вдячність і повага до всіх тих, хто кожен день працює на своєму робочому місці, хто щодня нас захищає, хто віддав життя за нас, хто лікує нас, навчає наших дітей. Я дякую захисникам, родинам наших загиблих Героїв, лікарям, учителям, працівник робітничих професій. І, водночас, дякую всім людям поважного віку за те, що відбудували нашу країну, що зберегли її для нас, дякую дітям, молоді, кожному сумчанину, кожному українцеві за те, що ми з вами рухаємося уперед і розвиваємося. І я бажаю всім щастя, розвитку, добробуту, комфорту і всього найкращого. Ми будемо завжди стояти на варті нашої Незалежності».

Грамотами міського голови були нагороджені представники різних сфер за високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток сумської громади.