001.jpg

В. о. міського голови Михайло БОНДАРЕНКО привітав спортсменів, які беруть участь у святі спортивної боротьби, що відбувається у МЦ «Романтика».

Вітали юних учасників змагань також начальник відділу молоді та спорту Єлизавета ОБРАВІТ та депутат міської ради Артем КОБЗАР.

Основна мета свята масове залучення молоді та юнацтва до занять спортом, подальшого розвитку, пропаганда та популяризація різних видів боротьби, а також виявлення та відбір сильніших спортсменів для участі в обласних та всеукраїнських змаганнях.

Михайло Бондаренко подякував усім учасникам змагань за те, що своїми досягненнями спонукають до спортивних звершень своїх однолітків та дарують позитивні емоції глядачам: «Ви надзвичайні молодці, бо маєте ціль, до якої цілеспрямовано йдете. А цими своїми послідовними діями ви ще й заохочуєте до занять спортом своїх друзів, знайомих, однокласників. І, звичайно, своїми перемогами даруєте незабутні миті щастя для своїх батьків та тренерів. Вітаю всіх із святом вільної боротьби! Бажаю якнайбільше медалей та кубків для кожного з вас у цих та подальших змаганнях!»

В. о. міського голови разом із депутатом міської ради, начальником відділу молоді та спорту нагородили перших призерів змагань, вручивши їм грамоти, медалі та кубки.

Під час першого дня змагань, яких заплановано три, юнаки з обласного центру та Сумської області, Києва, Харкова та області, Полтави та області виборювали перемоги у відкритому чемпіонату міста з вільної боротьби.

Змагання з вільної боротьби відбувалися серед юнаків 2008–2009 років народження у вагових категоріях 32, 35, 38, 41, 44, 48, 52, 57, 62, 68, 75, 75+ кг та серед молодших юнаків 2010–2011 років народження у вагових категоріях 25, 27, 29, 32, 35, 38, 41, 44, 48, 52, 57, 57+ кг.

У наступні два дні, 2 і 3 жовтня, змагання продовжаться. У суботу з 8:00 до 20:00 проходитиме відкритий чемпіонат міста з греко-римської боротьби, а в неділю – відкритий чемпіонат міста з боротьби самбо.