0010.jpg

З нагоди 10-річчя управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» його працівники оновили територію біля установи.

ЦНАПівці прикрасили її клумбою, в чому їм допомогли колеги з КП «Зеленбуд».

«Ми не святкуємо, бо кожне українське серце носить в собі біль, лише дозволимо собі злегка втішитися та тихо порадіти глибоко в душах, що маємо можливість зробити внесок в перемогу над російськими мутантами, які не мають нічого людського та відсутнє почуття каяття», - зазначають працівники управління.

Попри складнощі в роботі, пов'язані з військовою агресією росії, ЦНАП у Сумах продовжує допомагати мешканцям взаємодіяти з органами влади, хоча обмеженість доступу до державних реєстрів не дозволяє зробити це повноцінно.

За 10 років роботи управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» досягло значних результатів: суттєво розширено перелік адміністративних послуг, покращено умови обслуговування клієнтів, налагоджено електронну взаємодію з суб’єктами звернення, відкрито два територіальних підрозділи, створено відділені робочі місця адміністраторів в старостинських округах, налагоджено плідну взаємодію між усіма учасниками надання адміністративних послуг (державними органами та структурними підрозділами Сумської міської ради).