0012.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО взяв участь у робочій нараді з перевірки готовності Сумської обласної військової адміністрації та відповідних служб до оперативного реагування на виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах життєзабезпечення внаслідок збройної агресії російської федерації.

Нарада пройшла під головуванням заступника Міністра розвитку громад та територій України Наталії КОЗЛОВСЬКОЇ.

На нараді були присутні заступник Міністра енергетики України Юлія ПІДКОМОРНА, народний депутат України Михайло АНАНЧЕНКО, керівництво Сумської ОВА, представники компаній надавачів житлово-комунальних послуг, очільники інших громад, представники ДСНС та СБУ.

Олександр Лисенко прозвітував про готовність Сумської МТГ до оперативного реагування на виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах життєзабезпечення внаслідок збройної агресії рф.

Очільник громади розповів про підготовку теплогенеруючих компаній до опалювального сезону, співпрацю з управителями багатоквартирних будинків, забезпечення лікарень генераторами, створення пунктів обігріву, облаштування підвальних приміщень та об’єктів укриття.

Олександр Лисенко зазначив, що наразі продовжується розробка плану дій для Сумської МТГ на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.