0012.jpg

Очільник Сумської МТГ Олександр ЛИСЕНКО привітав працівників управління «Служба в справах дітей» з нагоди Дня усиновлення та подякував за важливий соціальний напрямок роботи.

У нашій країні цей день відзначають щорічно 30 вересня. Його було встановлено для того, аби висловити подяку і повагу людям, які не побоялися взяти дитину з дитячого будинку. Також відзначають працівників, які займаються організацією усиновлення, даючи малюкам шанс на життя в родинах.

Очільник громади Олександр Лисенко сказав, що символічним є те, що саме на 30 вересня припадає ще одне велике церковне свято – День пам'яті святих великомучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, адже робота працівників Служби у справах дітей дає можливість діткам зростати в атмосфері сімейної любові з вірою і надією на щасливе майбутнє. Він побажав і далі працювати над тим, аби ще більше малечі змогло зростати в сім’ях.

Також роботу управління «Служба у справах дітей» високо оцінили в обласній державній адміністрації. Тому грамотою керівника Сумської ОДА відзначили начальника вищезгаданого управління Валерію ПОДОПРИГОРУ – за забезпечення провадження діяльності з усиновлення в умовах воєнного стану.