005.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО привітав працівників КП «Електроавтотранс» та приватних підприємств з прийдешнім Днем автомобіліста і дорожника, що цьогоріч відзначається 30 жовтня.

Вітаючи фахівців автотранспортної та дорожньої галузей з нагоди професійного свята, Олександр Лисенко відзначив їхній внесок у функціонування транспортної системи в громаді.

«Робота автомобілістів, слюсарів, інших працівників галузі є важливою та потрібною в наш час, адже щодня працівники комунального та приватних підприємств забезпечують комфортне перевезення містян. У такий складний час автомобілісти працюють для мешканців міста та наближають нашу Перемогу на своєму фронті. До повномасштабного вторгнення росії ми постійно вдосконалювали нашу транспортну систему, намагаємося робити все можливе й зараз. Велика подяка КП «Електроавтотранс» та приватним перевізникам, які надавали транспорт для евакуації мешканців. Дякую водіям, які в цей період, ризикуючи власним життям, допомагали вивозити людей у безпечні місця. Ваш вклад є важливим та значущим», – наголосив Олександр Лисенко.

З професійним святом працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства привітав і начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО.

«Вітаю всіх причетних з прийдешнім Днем автомобіліста і дорожника. Це свято не тільки тих, хто пов’язав свою професійну діяльність з автотранспортом, а й тих, хто є автолюбителем. Незважаючи на складні часи, наша транспортна галузь постійно розвивається та забезпечує перевезення містян. Це можливо завдяки сумлінній роботі працівників комунального та приватних підприємств. Ваша праця дуже відповідальна, адже безпека пасажирів у ваших руках. Попри всі перешкоди, наша транспортна система функціонує і надає свої послуги мешканцям, за що дякую всім працівникам галузі», – зазначив Сергій Яковенко.

Олександр Лисенко подякував працівникам комунального та приватних підприємств та відзначив грамотами міського голови за наполегливу сумлінну працю у сфері надання транспортних послуг населенню міста та високий професіоналізм.