Print
Hits: 925

У центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка під гаслом «Ми незламні, ми сильні, ми вільні» пройшов марафон спротиву, у рамках якого провели благодійний ярмарок для збору коштів на потреби ЗСУ.

Організували марафон централізована бібліотечна система і ГО «Паліцинська академія» на чолі з Анатолієм Близнюком. Активну участь у заході взяли заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ і в.о. начальника відділу культури Людмила ПЄХОВА.

Відвідувачам ярмарку презентували смачну продукцію широкого асортименту, вироби ручної роботи і картини. Благодійні товари знайшли активну підтримку серед сумчан, завдяки чому вдалося зібрати 5089 грн для бійців ЗСУ.

Творчою частиною заходу стала презентація персональної виставки «Кольори моєї Батьківщини» учениці студії «Світ фарб» Маргарити ДАЦЕНКО, а також виставка учнів дитячої художньої школи ім. М. Лисенка «Два світи в одній дитині».

У рамках марафону провели вечір-спомин «Хроніка сумського спротиву», на який завітав ветеран СБУ, бойовий волонтер Микола КІЧЕНКО: він передав бібліотеці прапор від захисників, які наразі служать у зоні активних бойових дій.

На завершення заходу сумські поети й вокалісти організували чудовий концерт для всіх гостей бібліотеки.