Print
Hits: 740

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО вручив відзнаки бійцям одного з добровольчих формувань громади.

Олександр Лисенко подякував воїнам за мужність і відвагу. За те, що з перших годин російської агресії стали на оборону громади та України й залишаються вірні громадянському обов’язку.

Очільник громади вручив добробатівцям Почесні грамоти за високий професіоналізм, особисту мужність, відданість військовій справі під час захисту територіальної цілісності України, вірність військовій присязі. Частині бійців, які цього дня з об’єктивних причин не змогли отримати свої відзнаки, вручать їх пізніше в урочистій обстановці під час сесії міської ради.

«Ви захистили сумчан тоді й продовжуєте робити це нині. Завдяки вам торік наше місто хоча й було в оточенні, але не потрапило під окупацію. Зараз без вас теж ніяк. Захистимо місто – захистимо область – захистимо Україну!» – сказав Олександр Лисенко.

Очільник громади запевнив добробатівців у тому, що він особисто, виконавчий комітет і депкорпус надалі надаватимуть допомогу добровольчим формуванням у зміцненні їхньої боєздатності та забезпечуватимуть пільги та соціальні гарантії бійцям.