0012.jpg

Управління охорони здоров'я інформує щодо ситуації з захворюваністю на COVID-19 у Сумській міській територіальній громаді.

Начальник управління охорони здоров'я Олена ЧУМАЧЕНКО під час апаратної наради при очільнику громади Олександрові ЛИСЕНКУ повідомила, що рівень захворюваності на COVID-19 знижується. Минулого тижня зафіксували зменшення кількості нових випадків на 22%. Занедужало 314 людей (діти – 25). Зафіксували два летальні випадки, пов'язаних з хворобою.

Продовжують хворіти 837 жителів громади

Наразі у стаціонарі КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» перебувають троє дітей із підтвердженим діагнозом і сім – з підозрою на хворобу, одна дитина з коронавірусною інфекцією – кисневозалежна, лікується у відділенні інтенсивної терапії.

У стаціонарі КНП «Медичний клінічний центр інфекційних хвороб та дерматології ім. З. Й. Красовицького» лікуються 24 особи (20 потребують кисню, двоє хворих поміщені до реанімаційного відділення, один – підключений до апарата ШВЛ), у КНП «Сумський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни» – 19 жителів громади (троє хворих перебувають у відділенні інтенсивної терапії, один – підключений до апарата ШВЛ).