005.jpg

У травні 2016 року департаментом соціального захисту населення Сумської міської ради було проведено перерахунки субсидії в межах терміну її призначення без звернень громадян.

Його здійснили у відповідності з Положенням про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 №848, зі змінами.

Перерахунок здійснено без врахування послуги «опалення» на неопалювальний період; за послугою «газопостачання» для будинків без приладів індивідуального обліку за новими нормативами з лютого 2016 року та у зв’язку з підвищенням ціни з 1 травня; за послугою «вивезення твердих побутових відходів» у зв’язку з підвищенням тарифу ТОВ «А-Муссон» з травня 2016 року; за послугою «утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» у зв’язку з підвищенням тарифів з 1 травня.

Детальніше з інформацією по виконаним перерахункам отримувачі житлових субсидій можуть ознайомитися за телефонами «гарячих» ліній департаменту: (0542) 604-604, 604-501.