002.jpg

Начальник управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» Алла СТРИЖОВА взяла участь у міжнародній конференції «На Шляху Відновлення: Підтримка деокупованих громад», яка відбулася в Києві.

Захід організував шведсько-український проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» за сприяння Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Мета конференції — сприяння відновленню та відбудові деокупованих та постраждалих від воєнних дій територіальних громад України.

Учасники разом із представниками Уряду та Парламенту обговорили стратегії та виклики відновлення громад у різних аспектах: публічні послуги, стан виконання місцевих бюджетів, мобільні рішення для надання послуг тощо.

Під час панельної дискусії увагу приділили ролі донорів у відновленні інфраструктури та технічного забезпечення для надання послуг у громадах.

«Від імені Сумської міської ради та команди ЦНАП у місті Суми дякуємо шведсько-українському проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» за надану можливість взяти участь у міжнародній конференції. Разом працюємо на спільний результат!» – зазначають в управлінні «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми».