004.jpg

Начальник управління охорони здоров'я Олена ЧУМАЧЕНКО під час апаратної наради при очільнику Сумської міської ТГ Олександрові ЛИСЕНКУ доповіла про ситуацію в галузі.

Посадовець проінформувала про те, що в стаціонарних відділеннях підпорядкованих управлінню охорони закладах перебувають на лікуванні 273  пацієнти (170 – діти). Лікарні забезпечені всім необхідним для надання таким хворим медичної допомоги.

З-поміж постраждалих від атаки ворожих дронів 3 липня, минулого тижня двох людей виписали, ще двом продовжують надавати медичну допомогу, їх уже перевели з реанімаційного відділення, стан – середнього ступеня тяжкості.  

Олена Чумаченко повідомила, що триває підготовка закладів медицини до осінньо-зимового періоду, по п'яти проведено гідравлічні випробування теплових мереж.

Також відповідно графіків продовжується облаштування в лікарнях укриттів. Очільник громади наголосив на необхідності пришвидшення виконання відповідних робіт і на забезпеченні безперешкодного доступу сумчан до таких споруд під час тривоги.