006.jpg

Заповнити форму проекту та отримати консультації щодо громадського бюджету відтепер можна і у сумських бібліотеках.

Це стало результатом тренінгу, який відбувся минулого тижня та у рамках соціального партнерства з Сумською міською централізованою бібліотечною системою ім. Шевченка. Навчання пройшли представники усіх філій міських бібліотек, їх усього у Сумах нараховується 19.

Вони отримали базові знання про громадський бюджет, його особливості та переваги як ефективного механізму громадської участі. Бібліотекарі ознайомилися також з принципами проектної діяльності на прикладі розробки проекту громадського бюджету та заповнення бланку форми тощо. Тренінг викликав велику зацікавленість у присутніх.

На завершення представники бібліотек отримали по комплекту бланків. Тож сумчани зможуть їх отримати у бібліотеках у своїх мікрорайонах та проконсультуватися у бібліотекарів щодо заповнення та подачі проекту.

Координаційна рада з питань громадського (партиципаторного) бюджету м. Суми дякує сумським бібліотекарям за їх безкорисливу руку допомоги.

Нагадуємо, що у Сумах з 1 по 30 червня триває прийом проектів у рамках громадського (партципаторного) бюджету. Подати свій проект можна за адресою: пл. Незалежності, 2, каб. 60 або на електронну пошту This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Проекти, які стануть переможцями загальноміського голосування, на загальну суму 5 млн. грн., будуть виконані коштом міського бюджету у наступному році.

Більш детально про умови подачі проектів

Більш детально про громадський бюджет