0012.jpg

У Сумському національному академічному театрі ім. М. Щепкіна відбулись урочистості до Дня працівників освіти.

Вітали освітян з їхнім професійним святом керівництво сумської громади та області, народні депутати України, а також очільники профспілок працівників освіти і науки України.

Від імені очільника Сумської міської ТГ Олександра ЛИСЕНКА з професійним святом педагогів привітали його профільний заступник Станіслав ПОЛЯКОВ, а також начальник управління освіти і науки Неля ВЕРБИЦЬКА.

Найперше вони подякували освітянам за їхні нелегкий труд, витримку й професіоналізм.

«Сьогодні вам доводиться працювати в нелегких умовах, часом на межі людських та технічних можливостей, долати різного роду перешкоди й розв’язувати складні задачі. Результати вашої роботи важко переоцінити. Щира вам дяка, що в такий складний час ви продовжуєте нести знання нашим дітям, тим самим роблячи внесок у майбутнє нашої держави – де житимуть і працюватимуть освічені люди. Низький вам за це уклін», – звернувся до присутніх у залі освітян Станіслав Поляков.

Його підтримала й начальник управління освіти і науки Неля ВЕРБИЦЬКА. Вона побажала колегам тримати освітянський фронт так само впевнено, як вони роблять це нині.

«Розумію, що перед вами стоять виклики, з якими ви не мали справи досі. Знаю, що доводиться непросто, але попри все ви зберігаєте тепло ваших сердець і допомагаєте дітям адаптуватись і пристосуватись до тих реалій здобуття освіти, які є на сьогодні. І я щиро зичу кожному, хто має відношення до однієї з найблагородніших професій, тримати гідно освітянський стрій. Усі разом – ми сила. І тільки так ми здобудемо нашу Перемогу», – сказала Неля Вербицька.

До слів привітань приєдналась голова Сумської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Людмила ГОГА.

Вона також побажала присутнім у залі мати наснагу на щоденну працю з дітьми: «Переконана, що тільки любов до своєї роботи може допомогти у такі нелегкі часи. Хай ваш запал не згасає, а всупереч всьому лиш допомагає розбудовувати освітянську галузь, привносити в неї ще більше новацій. Адже ваші здобутки на освітянській ниві відомі далеко за межами міста та області. Нехай ця тенденція зберігається й надалі».

До професійного свята освітян нагородили грамотами міського голови за наполегливу сумлінну працю на педагогічній ниві, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток галузі освіти Сумської міської територіальної громади.