002.jpg

Працівників Сумської публічної бібліотеки привітали з прийдешнім професійним святом – Всеукраїнським Днем бібліотек.

Вітали працівників книгозбірень Сумської міської ТГ надійні помічники бібліотечної системи – представники влади громади, народний депутат України Тетяна СКРИПКА та депутати міської та обласної ради.

Заступник очільника Сумської міської ТГ Станіслав ПОЛЯКОВ висловив вдячність бібліотекарям за відданість професії. Він зауважив, що потреба у книгозбірнях ніколи не зникне, адже книга була і залишається джерелом знань і мудрості, порадником і помічником. Посадовець окремо відзначив прагнення працівників книгозбірень крокувати в ногу з часом, завдяки чому бібліотеки стають центрами громадського життя.

Директор Сумської публічної бібліотеки Юлія ЗАГОВОРА подякувала своєму колективу за плідну роботу в складних умовах сьогодення та зауважила, що з такою командою впевнена, що їм усе вдасться.

Своє вітання підготував для бібліотекарів і юний сумський письменник Ілля ОТРОШЕНКО, для котрого сумська бібліотека стала першим майданчиком для презентації його книг.

До Всеукраїнського дня бібліотек він ініціював проведення акції «Подаруй бібліотеці книгу», під час якої сумські книгозбірні поповнилися 600 сучасними українськими книгами. На передсвяткові урочистості хлопець також прийшов не з порожніми руками, передавши бібліотекам ще кілька примірників авторських книг.