0010.jpg

Представники влади Сумської міської ТГ беруть участь в освітній програмі для громад «Переосмислення міст в Україні», що реалізується Урбаністичною коаліцією Ro3kvit за підтримки програми «Інноваційна програма державного сектора».

Це практично орієнтована навчальна програма з розбудови потенціалу українських муніципалітетів, що має на меті підтримати представниць та представників громад та інших локальних стейкхолдерів відбудови необхідними знаннями та навичками для вирішення завдань стратегічного просторового розвитку в поточній та повоєнній відбудові.

Програма сфокусована на тематичних модулях, що пов’язана з циклом інтегрованого просторового планування.

Від сумської громади в ній беруть участь заступник очільника Віра МОТРЕЧКО, а також фахівці департаменту фінансів, економіки та інвестицій, департаменту забезпечення ресурсних платежів, управління стратегічного розвитку міста.

Програма «Переосмислення міст в Україні» реалізується Урбаністичною коаліцією Ro3kvit за підтримки програми «Інноваційна програма державного сектора», яку втілює Шведський інститут у партнерстві зі Стокгольмською бізнес-школою та Стокгольмським університетом.