006.jpg

Все більше сумчан знайомляться з можливостями міського чат-бота «Суми 15-80».

Допомагають у цьому фахівці управління суспільних комунікацій та управління публічної інформації.

Протягом тижня, що минув, вони побували на зустрічах з колективами консультативно-діагностичного відділення № 2 КНП «Дитяча клінічна лікарня Зінаїди», КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона», а також із завідувачами навчальних частин сумських шкіл.
Учасникам зустрічей презентували основні можливості та функціонал такого інструменту комунікації, як Міський чат-бот «Суми 15-80». Детально розповіли про базові розділи та особливості роботи з ботом, зокрема щодо отримання повідомлень, подання заявок, користування довідковою базою та оцінювання надавачів послуг. На всі запитання присутніх фахівці міської ради надали вичерпні відповіді.

Нагадаємо, подібні презентації вже відбулися в Центрі культури і дозвілля та триватимуть надалі, знайомлячи сумчан із надійним та зручним джерелом інформації – Міським чат-ботом «Суми 15-80». Він допомагає отримати актуальну та оперативну інформацію про аварійні та планові ремонти комунальних мереж за визначеною користувачем адресою, подати заявку про усунення проблем, оцінити комунальні служби. А ще – дізнатися контакти свого депутата, місце розташування найближчого укриття, відстежувати рух комунального громадського транспорту та містить довідкову інформацію про комунальні, соціальні служби, заклади охорони здоров’я та освіти.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет