007.jpg

Управління стратегічного розвитку міста закликає посадових осіб органів місцевого самоврядування долучитись до онлайн-тренінгу з теми «Залучення неурядових організацій та громадськості до проєктів співпраці територіальних громад».

Захід відбудеться в онлайн форматі наступного понеділка,18 грудня. Організовують його проєкт HOVERLA в Україні та фінансований USAID.

Протягом двох годин, з 10:00 до 12:00, посадовим особам органів місцевого самоврядування територіальних громад Сумської, Миколаївської, Харківської та Чернігівської областей розкажуть про переваги використання механізму співпраці територіальних громад та залучення неурядових організацій та громадськості для ініціювання та реалізації проєктів.

Запрошуються голови та їхні заступники, працівники профільних відділів, управлінь, установ, а також представники громадськості територіальних громад Сумської області для участі у заході.

Для участі у заході необхідно зареєструватися за онлайн посиланням. Посилання для онлайн-участі надсилатиметься окремо зареєстрованим учасникам.

Програма заходу доступна за посиланням.