007.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Ситуація на прикордонні:

  • протягом дня 26 грудня ворог здійснив 17 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Хотінська, Великописарівська громади. Обстрілів зазнали Юнаківська та Білопільська громади. Вночі та зранку 27 грудня війська рф здійснили шість обстрілів прикордонної території та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 15 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Краснопільська, Великописарівська, Шалигинська громади.

Гаряче водопостачання:

  • у зв'язку з прочищенням бойлера на ЦТП № 4 гаряче водопостачання відсутнє за адресами: вул. Холодноярської бригади, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22.

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 52 одиниці комунального (38 тролейбусів і 14 автобусів, графіки руху) та 184 одиниці приватного громадського транспорту. 

Погода:

  • хмарно з проясненнями, невеликий дощ та мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Стовпчики термометрів показуватимуть  2 – 4°C тепла.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram.