001.jpg

Під головуванням в. о. міського голови Артема КОБЗАРЯ відбулась розширена апаратна нарада, під час якої він повідомив, що відповідно до ст. 42, частини 2 «Про місцеве самоврядування в Україні» приступив до виконання обов’язків міського голови.

Участь в апаратній нараді взяли керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств та установ.

Також до апаратної наради долучились депутати Сумської міської ради Вадим АКПЕРОВ, Єфрем ЛАЗАРЕВ, Ірина ДЯДЕНКО, Віталій ЖИЛЕНКО.

Присутні заслухали інформацію очільників профільних структурних підрозділів щодо функціонування галузей протягом минулого тижня та підсумки роботи у минулому 2023 році.

Разом із в. о. міського голови Артемом Кобзарем та депутатами керівники структурних підрозділів зосередились на поточних питаннях, які наразі найбільш актуальні: облаштування укриттів в лікувальних та освітніх закладах громади, прибирання снігу, фортифікаційні споруди тощо.

Серед іншого керівники лікувальних закладів наголосили на тому, що необхідно внести корективи до схеми маршрутизації пацієнтів до міських лікарень, аби останні могли в повному обсязі надавати лікувальні послуги, а самі пацієнти обирати, де саме їх отримувати.

Вирішення усіх озвучених проблемних питань Артем Кобзар взяв під особистий контроль.