001.jpg

У рамках Днів сталої енергії відбулась зустріч «ОСББ на колесах», на якій говорили про впровадження енергоефективних заходів у житловому секторі, де є об’єднання співвласників.

Зустріч організував департамент фінансів, економіки та інвестицій у співпраці з ДУ «Фонд енергоефективності» та департаментом інфраструктури міста.

З учасниками спілкувались експерт з енергоефективності у житловому секторі, голова ГО «Центр енергоефективності Сумської області» Андрій БОРОВИЙ, начальник відділу підтримки клієнтів та супроводу проєктів ДУ «Фонд енергоефективності» Тарас ОБОРОНОВ, координатор напряму центрального теплопостачання ГО «Екоклуб» Михайло ЛУК'ЯНИК, керівник Асоціації енергоаудиторів України Вадим ЛИТВИН.

Запрошені представників ОСББ міста мали можливість обговорити актуальні питання підвищення енергоефективності в житловому секторі, ознайомитись з чинними програмами підтримки для ОСББ, а також дізнатись про нову програму «ГрінДім». 

Учасники заходу відвідали багатоквартирні будинки, де вже впроваджено заходи з енергоефективності, наочно побачили результати модернізації та обговорити їх з експертами.
Захід став важливим кроком у популяризації енергоефективних практик та підвищенні обізнаності громадськості про можливості покращення енергоспоживання у житлових будинках.