006.jpg

В Офісі відновлення та розвитку Сумської МТГ представили проєкт «Життєздатність+: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни».

Проєкт покликаний зміцнити економічне середовище громади через надання підтримки бізнесу, внутрішньопереміщеним особам та іншим жителям громади шляхом проведення тренінгів із розвитку технічних навичок та кар’єрного зростання.

З метою підвищення стійкості громад та сталості втручань Міжнародна організація з міграції (МОМ) створить новий соціально-економічний хаб в громаді та розширюватиме спроможності наявних.

Врахована й підтримка інклюзивних та репрезентативних процесів місцевого врядування з метою сприяння соціально-економічному відновленню за участі громади, в тому числі, учасники презентації обговорили спеціальні заходи, спрямовані на відновлення та покращення економічної інфраструктури для зміцнення місцевих ринків і бізнесу.

В межах проєкту «Життєздатність +» є можливість фінансування за грантовою програмою, для підтримки мікро- та малого бізнесу, на перезапуск та підтримку діяльності місцевих підприємств.
Детальніше про програму за цим посиланням.

Проєкт «Життєздатність +: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни» реалізується в міській територіальній громаді за підтримки МОМ, німецького банку розвитку KfW від імені Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини (BMZ).