002.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Безпекова ситуація на Сумщині:

  • протягом дня 28 червня ворог здійснив 36 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 131 вибух. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманьська, Шалигинська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська (поранено цивільну людину) громади. Вночі та зранку 29 червня росіяни здійснили два обстріли прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 22 вибухи з артилерії. Обстрілів зазнали Миколаївська та Есманьська громади.

Нагадуємо балансоутримувачам про відповідальність за несвоєчасний доступ до об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту під час сигналу «Повітряна тривога». Мешканцям, чиї укриття в будинках під час тривоги були закриті, необхідно звертатись за номерами: 102 (поліція), (0542)70-10-08 або (067)5390633 (відділ «Служба 15-80»).

Гаряче водопостачання:

  • на проведення гідравлічних випробувань і ремонт зупинено п'ять котелень і ЦТП, у зв'язку з чим у низки споживачів відсутнє гаряче водопостачання.
  • через порив на тепломережі не отримують гарячу воду споживачі, які проживають за адресами: вул. Реміснича, 10, 10/1 ,12/1, 12/2.

Електроенергія:

  •  заплановані графіки погодинних відключень.

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 41 одиниця комунального (26 тролейбусів і 15 автобусів) і 130 одиниць приватного громадського транспорту. 

Погода:

  • протягом доби спостерігатиметься невелика хмарність, без опадів. Вітер північний 3 – 8 м/с.  Стовпчики термометрів показуватимуть 28 – 30°C тепла.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram