0012.jpg

Представники влади, соціальної сфери та громадськості провели «круглий стіл» на тему: «Університети третього віку – нові перспективи самовдосконалення».

Захід відбувся в рамках фестивалю «Золотий вік – вік активного довголіття». Учасники дискутували та обмінювались думками.

Заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ підкреслив, що місцева влада робить усе можливе для підтримки літніх мешканців сумської громади.

Перший заступник директора департаменту соцзахисту Світлана МАРИНЧЕНКО розповіла про роботу Соціального простору та Мобільної соціальної служби.

Директор КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» Інна ГАЛІЧЕНКО зупинилася на важливості діяльності Університету третього віку, заходи якого сприяють соціалізації, саморозвитку, тож, й активній участі людей поважного віку в громадському житті.

Також учасники «круглого столу» обговорили досвід співпраці з терцентром «Берегиня», міжнародні проєкти та питання оптимізації соціальних послуг для літніх людей.