0012.jpg

Подякою міського голови з врученням нагрудної відзнаки нагородили юрисконсульта управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми», військовослужбовицю ЗСУ Ольгу ЧУВАКОВУ.

Представники влади громади: Артем КУЗНЕЦОВ, Римма БИКОВА, Станіслав ПОЛЯКОВ привітали військовослужбовицю з врученням почесної відзнаки та подякували за особистий внесок у захист й оборону Сумської МТГ та України.

«Від початку повномасштабного вторгнення кожен із нас розуміє важливість тієї справи, яку сьогодні виконує кожен захисник України. Ви полишили мирне життя та стали на захист свого дому та своєї держави. Я пишаюсь тим, що сьогодні маю честь вручити вам цю відзнаку за сумлінне виконання військового обов’язку, проявлені особисту мужність і героїзм, відданість військовій справі під час захисту територіальної цілісності України», – зазначила Римма Бикова.

Ольга Чувакова до повномасштабного російського вторгнення працювала у відділі з питань приймання документів по державній реєстрації управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми».

У квітні 2022 року вступила до лав захисників України.

«Я переконана, що моє рішення було правильним. Вважаю, що бодай одна людина у сім’ї має стати до лав ЗСУ, щоб захищати державу», – сказала Ольга Чувакова.