0010.jpg

Мешканців двох мікрорайонів проконсультували, як діяти після російської атаки в ніч на суботу, аби отримати допомогу на відновленні житла та виплати від благодійників.

Про це йшлось на зустрічах, які відбулись зранку на базі дитсадка № 22 і школи № 5.

Керівник робіт із ліквідації наслідків НС Станіслав ПОЛЯКОВ, перший заступник міського голови Артем КУЗНЕЦОВ, представники штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та благодійних організацій приймали заяви на обстеження пошкодженого житла та надавали людям роз’яснення з інших питань.

Представники французької гуманітарної організації ACTED, БФ «Рокада», БО «Право на захист» Сумської обласної організації Червоного Хреста, БО «БФ «Карітас – Суми» розповіли про програми благодійної підтримки, які надають мешканцям, що зазнали збитків та пошкоджень майна від російських атак.

Волонтери ГО «Проліска» видали власникам пошкоджених на просп. Перемоги помешкань будівельні матеріали, необхідні для закриття вибитих вікон.

У середу, 16 жовтня, о 10:00 в НВК № 16 подібну зустріч із реєстрацією на грошому допомогу від ACTED проведуть для власників пошкодженого житла з мікрорайону Добровільної.