004.jpg

Всіх креативних сумчан запрошують взяти участь у відкритому творчому конкурсі відеопромороликів «Суми. Погляд сумчан», який стартував з 8 серпня.

Такий вперше проводиться у нашому місті, відповідно до Розпорядження міського голови.

Головною вимогою до конкурсантів є те, що їхні роботи повинні містити неординарну ідею, бути унікальними та лаконічними, формувати позитивний імідж міста Суми, ідентифікувати його на регіональному, національному та міжнародному рівнях при проведенні публічних заходів.

Адже це є метою проведення даного конкурсу – сформувати позитивний образ міста як серед його жителів, так і за межами міста та країни, презентувати його культурний, історичний, промисловий, науковий та туристичний потенціал.

Позмагатися у конкурсі «Суми. Погляд сумчан» можуть на лише сумчани, а мешканці інших міст України.

Для цього треба тільки подати заявку встановленого зразка та конкурсні роботи, вимоги до яких визначені у Положенні про проведення відкритого творчого конкурсу на кращий відеопроморолик про місто. Проте, кожен учасник може подати не більше двох відео роликів, які з позначкою «Суми. Погляд сумчан» надсилаються або подаються на розгляд в електронному вигляді за однією з адрес: 40000, Україна, м. Суми, майдан Незалежності, 2, Департамент комунікацій та інформаційної політики, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; 40000, Україна, м. Суми, вул. Соборна, 27, КУ «Агенція промоції «Суми» Сумської міської ради; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Прийом заявок триватиме до 31 серпня. Далі протягом трьох днів оргкомітет, до якого крім посадовців увійшли також телережисери, представник Нацради з питань телебачення та радіо, а також фотограф та художник, визначить трьох фіналістів, які будуть презентувати свої конкурсні роботи.

Вже потім протягом 14 днів шляхом онлайн-голосування визначиться переможець. Саме він і отримає цінний подарунок.