004.jpg

12-16 вересня у Київській області Асоціація міст України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)» проводить Школу з проектного менеджменту для представників органів місцевого самоврядування.

Головна мета заходу – сформувати у представників органів місцевого самоврядування навички підготовки проектних пропозицій, спрямованих на розвиток громади, а також навчити управляти впровадженням проекту.

Тижнева програма Школи передбачає вивчення всього проектного циклу: формулювання проектної ідеї, її втілення в проектній пропозиції, планування бюджету, розгортання, впровадження проекту та звітування за його реалізацію, а також моніторинг результативності виконання. Проведе навчання команда досвідчених тренерів.

Очікується, що в результаті навчання кожен із слухачів підготує концепцію розвиткового проекту. Тому головним чинником відбору громад-учасників є ідеї проектів, викладені претендентами в заявці на участь. По завершенню тренінгу учасникам будуть видані сертифікати.

Для участі у конкурсі на визначення учасників Школи необхідно надіслати заповнену заявку на електронну адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Інформація із заявок відібраних учасників буде передана тренерам для підготовки програми Школи. Кінцевий термін подання заявок: до 10.00 год. 29 серпня 2016 року. Результати конкурсу буде оголошено після 1 вересня 2016 року.

АМУ забезпечує проживання та харчування учасників. Проїзд за рахунок відрядження.

Контактна особа в АМУ - координатор заходів Леся Бондаренко,тел. (044) 486-28-78.