0010.jpg

Європейська комісія оголосила конкурс «Support Civil Society, Local Authorities and Human Rights in Ukraine».

Загальна мета цього конкурсу полягає в зростанні ролі громадянського суспільства та місцевих органів влади в Україні в просуванні демократичних реформ і прав людини, у сприянні примиренню групових інтересів, а також у забезпеченні всебічного соціально-економічного розвитку в Україні.

Українським неприбутковим НУО будуть надані гранти загальною сумою 9,754,004 євро. Максимальний розмір гранту – 500 тис. євро. Кінцевий термін подачі заявки – 24 січня 2017 року.

Чотири основних напрямки, за якими будуть підтримані грантові пропозиції:
1. Підвищення ролі громадянського суспільства в просуванні верховенства закону, демократичних реформ та підвищення громадської підзвітності.
2. Підвищення ролі громадянського суспільства у сприянні соціально справедливого і екологічно стійкого економічного розвитку, побудови миру і примирення, в тому числі шляхом розширення прав і можливостей жінок і молоді.
3. Посилення ролі українського громадянського суспільства в просуванні прав людини та основних свобод.
4. Розширення можливостей місцевої влади реагувати на запити громадян і сприяння всебічному і сталому розвитку на місцевому рівні.

Питання можуть бути надіслані електронною поштою не пізніше, ніж за 21 день до закінчення терміну подачі проектів за адресою: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням: http://bit.ly/2gONVys.