Print
Hits: 1780

Виконавчий комітет надав Сумській Єпархії Української Православної Церкви дозвіл на проведення 19 січня Хресної ходи, а громаді преподобного Сергія Радонежського Української Православної Церкви – Богослужіння та святкового молебню.

Парафіяни Сумській Єпархії Української Православної Церкви пройдуть у четвер (з 12:30 до 13:00) від Спасо-Преображенського кафедрального собору (вул. Соборна, 31) до вул. Героїв Сумщини та проведуть публічне богослужіння з освяченням води на річці Псел біля Харківського мосту. Потому, о 14:00, рушать у зворотному напрямку.

Того ж дня громада преподобного Сергія Радонежського Української Православної Церкви з 08:00 по 14:00 проведе на березі річки Псел біля ГРК «Здибанка» Богослужіння та святковий молебень (від річки Псел до ГРК «Здибанка» – 100 м, від пішохідного мосту в напрямку вул. Харківської – 400 м).

Виконавчий комітет також доручив відповідним структурним підрозділам забезпечити охорону громадського порядку під час проведення цих заходів, контроль за дотриманням правил безпеки під час освячення води на річці та чергування медичних працівників.