Print
Hits: 1322

Під час щопонеділкової апаратної наради 13 лютого міський голова Олександр ЛИСЕНКО висловив подяку учням сумських шкіл, які долучилися до збору благодійної допомоги мешканцям Авдіївки.

«Дуже приємно, що у нас такі діти, яким небайдуже, чим живе країна. Наші учні активні учасники збору благодійної допомоги жителям Авдіївки, які зазнали чимало горя від терористів. Окрім того, що самі школярі жваво долучаються до цієї благородної справи, але й спонукають робити це своїх батьків», - звернувся Олександр Лисенко до начальника управління освіти і науки Антоніни ДАНИЛЬЧЕНКО.

За словами голови профільної постійної депутатської комісії Ольги ВОЛОШИНОЇ, збір благодійної допомоги учасникам АТО у закладах освіти та лікарнях міста розпочався ще у вересні минулого року.

За цей час було зібрано велику кількість необхідних для наших бійців речей, починаючи від продуктів харчування та закінчуючи обмундируванням.

Втім, збір благодійної допомоги не припиняється і тим, хто бажає зробити свій внесок у спільну справу, може звертатися за тел.: (095) 251-89-01.

До цього ж закликав комунальні та приватні підприємства, організації обласного центру і міський голова, який зазначив, що сьогодні ввечері із Сум до Авдіївки вирушить черговий гуманітарний вантаж.