0012.jpg

У п’ятницю, 10 лютого, вчителі фізичної культури навчальних закладів міста відвідали семінар-практикум, під час якого говорили про підвищення ефективності уроків фізичної культури.

На базі гімназії № 1 на педагогів чекав кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України, науковий керівник експериментального навчального закладу, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, учитель фізичної культури Київської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 201 Лев ДУХОВНИЙ.

Разом із ним учителі переглянули урок з теми: «Інтенсифікація та максимальна реалізація фізичних можливостей учнів на уроці фізичної культури». Лев Духовний продемонстрував, як за допомогою методу колового тренування можна підвищити ефективність уроку, вирішити виховні та оздоровчі завдання. Окрім того, фахівець пояснив, що засоби колового тренування, які він використовує під час уроку, це фізичні вправи основної та спортивної гімнастики, легкої атлетики, спортивних ігор та інші.

Такий метод гарантує високу ефективність уроку та покращує емоційний стан учнів.

У теоретичній частині семінару Лев Духовний поговорив з учителями про «Використання інтерактивних технологій навчання на уроках фізичної культури».